Workshops buikdanstheater

Er staan voor komend jaar een aantal leuke, spannende, creatieve workshops op het programma. Deze gaan de komende tijd ingepland worden. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voorstelling Sprankelgoud

Op 30 maart 2019 gaat de voorstelling Sprokkelgoud in première, een project van Sense of Bellydance.

Ver weg, in een wereld hier ver vandaan, woont een elfenvolkje vredig tussen aardmannetjes, draken, feeén en andere magische wezens. Ze dansen, spelen, lachen en delen lief en leed met elkaar. Dan wordt de Hoedster getroffen door rampspoed en komt de balans tussen goed en kwaad in gevaar. Sprankelgoud is het enige dat nog hoop kan brengen en de orde kan herstellen. Voor de elfen begint een spannende tocht vol wonderbaarlijke ontmoetingen. Zal het ze lukken voldoende Sprankelgoud bij elkaar te sprokkelen om het magisch evenwicht te herstellen?

Voor deze voorstelling zijn wij dringend op zoek naar elfjes. Wat een uitgelezen gelegenheid om die spitse oortjes te dragen of die mooie keltische sieraden. Als je de elf in jezelf wakker wilt maken, meld je dan vooral aan. De repetities hiervoor zijn in Bussum. Meer informatie over de voostelling kun je vinden op de website van Gerie den Besten (Hadyr) of Roos Belinfante. Via hen kun je je ook aanmelden.

En dan nu: the bad guys

Sadiya als toverheksGeen enkele voorstelling is compleet zonder een verzameling slechterikken en laat deze rol nu zijn uitbesteed aan Sadiya Buikdanstheater. Heb je altijd al een boze trol, heks of andere booswicht willen spelen, dan ligt hier je kans. Ik zoek een aantal dansers die samen met mij een choreografie willen maken waarin de boze krachten hun kwade werk doen.

Aantal workshops: 4 bijeenkomsten van 2,5 uur
Data: in onderling overleg.
Locatie: Den Bosch of Rosmalen
Kosten: 100 euro

Houd rekening met eventueel een extra bijeenkomst voor de generale repetitie (17 maart) en uiteraard de voorstelling zelf op 30 maart.

Stuur een mail als je interesse hebt